2024.04.23, Kedd
Teljes útlezárásra kell számítani Szolnok elkerülő szakaszán
Szolnok város hivatalos oldala facebook

Teljes útlezárásra kell számítani Szolnok elkerülő szakaszán

Szolnok város hivatalos oldala facebook

2020.05.08. 10:16

Május 8-án 16 órától május 10-én 20 óráig (péntek-vasárnap) a 4-402. számú főutak különszintű csomópont BUDAPESTI FELHAJTÓ ÉS DEBRECENI LEHAJTÓ ÁGAIT aszfaltozási munkálatok miatt TELJES SZÉLESSÉGBEN LEZÁRJÁK.

Hirdetés

A debreceni lehajtó ág lezárása miatt a Szent István Tisza-híd felől érkezők a megyeszékhelyet a Pest megye határán lévő különszintű csomóponton és a 32. számú főút Abonyi úti bevezető szakaszon keresztül tudják megközelíteni. A Budapesti felhajtó ág lezárása miatt a városközpont és Tiszakécske felől érkezők számára a főváros a 32. sz. főút Abonyi úti szakasza felé lesz megközelíthető.

A hétvégi útzár miatt a városi terelő útvonalon lévő tehergépjárművekre vonatkozó behajtási korlátozások (Mátyás király út - Nagy Imre körút, Bajcsy-Zsilinszky út - Abonyi út, József Attila utca - Temető utca - Tószegi út) ideiglenesen feloldásra kerülnek.

A teljes útzárat és a le-és felhajtási lehetőség ideiglenes megszűnését a 4. számú főúton Debrecen irányából, valamint a Tószegi úton veszélyt jelző, tilalmi és elkorlátozó táblák mellett terelőtáblák fogják jelezni. A főbb döntési pontokban a kijelölt terelő útvonalat sárga hátterű terelőtáblák és útirányjelző nyilak fogják jelezni.

 

AktuálisSzolnokútlezárás