2024.04.18, Csütörtök
Gyermekmaszkokat ajánlott fel a Jopp Interior Hungary Kft.
szolnok.hu

Gyermekmaszkokat ajánlott fel a Jopp Interior Hungary Kft.

szolnok.hu

2020.06.11. 15:06

A szolnoki Jopp Interior Hungary Kft. egy németországi anyavállalattal rendelkező autóipari beszállító vállalat, a város meghatározó cége.

Hirdetés

A koronavírus-járvány megmutatta, hogy milyen hatalmas segítőkészség van az emberekben, számos cég és szervezet lépett a tettek mezejére a magánszemélyek mellett, és különböző kezdeményezéseikkel változatos módon nyújtottak segítő kezet. Szerdán egy újabb vállalat tett nemes felajánlást.

A szolnoki Jopp Interior Hungary Kft. egy németországi anyavállalattal rendelkező autóipari beszállító vállalat, a város meghatározó cége. A társadalmi felelősségvállalás jegyében, a koronavírus járvány okozta helyzetre reagálva úgy döntöttek, hogy felajánlanak hatszáz darab, a cég gyártósorán készült maszkot, amelyeknek szétosztását a későbbiekben az önkormányzat koordinálja.A maszkok ökotext anyagból készültek, bőr- és környezetbarát alapanyagúak, és többször moshatók.

Steve Barthelmes és Rudasi Attila, a Jopp Interior Hungary Kft. szolnoki cégvezetői a 600 darab gyermekméretű maszkot Szalay Ferenc polgármesternek adták át szerdán délelőtt a vállalat Rékasi úti telephelyén.

Szalay Ferenc köszönetet mondott az adományért, melynek fontos sajátossága, hogy gyermekek számára készült. A legtöbb forgalomban lévő maszk ugyanis felnőtt méretű, melyeket külön kell a gyermekek arcához igazítani. A felajánlott védőeszközök azonban azonnal használhatóak lesznek. A termékekhez külön használati utasítást is mellékeltek, és egy praktikus műanyag tárolót is készítettek hozzá.

AktuálisSzolnokJopp Interior Hungary Kft.