2024.04.18, Csütörtök
Tiszakécskén található az ország legújabb csúszdaparkja
Barack Thermal Resort Fürdő facebook

Tiszakécskén található az ország legújabb csúszdaparkja

bacskiskun.hu

2020.07.25. 16:41

A fürdőnek eddig is volt szabadtéri óriáscsúszdája, azonban a közel harminc éves szerkezet már egyre kevésbé felelt meg a mai kor elvárásainak. Ezt felismerve döntött úgy a fürdő vezetősége, hogy saját forrásból egy új, modern csúszdaparkot épít.

Hirdetés

A hazai termálfürdők és élményfürdők rengeteg lehetőséget biztosítanak a vízi csúszdázás szerelmeseinek. Mindez Bács-Kiskun megyére is igaz, hiszen az itt nyaralók számos strand és fürdő közül kedvükre válogathatnak. Például a tiszakécskei Barack Thermal Resortban a napokban adták át az ország legújabb csúszdaparkját, amely remek szórakozási lehetőséget kínál a fiatalabb korosztálynak.

 

A csúszdapark a következő csúszdákat tartalmazza:

Az ANACONDA CSÚSZDA egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.

KÉTPÁLYÁS CSALÁDI CSÚSZDA, más néven vagy versenycsúszda nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

KAMIKAZE CSÚSZDA a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta.

A negyedik, RAFTING ÉS INGA CSÚSZDA pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

A csúszdapark 3D látványterveit bemutató videót itt tekintheti meg.

AktuálisTiszakécskecsúszdapark