2024.07.03, Szerda
Módosul a menetrend a vasúti pályamunkák miatt
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Módosul a menetrend a vasúti pályamunkák miatt

MTI

2024.07.01. 09:50

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt bizonyos vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, néhány szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a MÁV Zrt. az MTI-vel.

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon augusztus 18-ig Cegléd és Abony, valamint a Szajol-Kisújszállás-Karcag vonalszakaszon végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a menetrend - áll a közleményben.
A Debrecen-Füzesabony vonalon július 2-ig hétköznap éjszakánként 18 órától másnap reggel 6 óráig pályakarbantartást végeznek Tiszafüred és Poroszló között, ezért Füzesabony és Tiszafüred, illetve Egyek között pótlóbuszok közlekednek.
A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon július 6-án és 7-én Sülysáp és Tápiószecső között pályakarbantartás miatt módosul a menetrend.
A Békéscsaba és Lőkösháza közötti átépítés miatt a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok augusztus 22-ig. A Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon augusztus 22-ig több vonat módosított menetrend szerint, esetenként a megszokotthoz képest korábban közlekedik.

Részletes infókért kattintson IDE!

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok megyeMÁVmódosított menetrendpályakarbantartás