2024.05.23, Csütörtök

Biztonságosan az ünnepek alatt

2016.03.25. 09:58

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. március 25-én délután játékos feladatokkal várja a közlekedőket Szolnokon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. március 25-én délután játékos feladatokkal várja a közlekedőket Szolnokon. Sokan útra kelnek, hogy meglátogassák rokonaikat, ismerőseiket a húsvéti ünnepek alkalmából, ezért a közlekedők az elkövetkező napokban nagyobb forgalomra számíthatnak Jász-Nagykun-Szolnok megye közútjain is. 

Ezen időszakban a közutakon a gépjárműforgalom mellett nagyobb számban jelennek meg a kerékpárosok, de a települések belterületén akár csoportokban közlekedő gyalogosokra is számítani kell. A járművezetők kiemelt figyelemmel és kellő oldaltávolságot tartva, ha szükséges, a sebességet csökkentve kerüljék el az úton közlekedő járókelőket, egy nyomon haladó járműveket!

A kerékpárral és gyalogosan közlekedők számára a láthatósági mellény használata korlátozott látási körülmények között és lakott területen kívül kötelező. Ne feledjék, a láthatóság életet menthet!  

A balesetmentes ünnep érdekében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. március 25-én 14 órától szeretettel várja az érdeklődőket, a családokat, a gyerekeket és a felnőtteket Szolnokon, az Auchan áruházban, ahol a tanácsok mellett érdekes, játékos feladatokkal is várják a látogatókat.

forrás: police.hu

Galéria

AktuálisközlekedésSzolnokrendőrséghúsvét