2024.03.29, Péntek

25 éves jubileumát ünnepelte a megyeszékhely kiemelkedő vállalkozása

kormanyhivatal.hu

2016.11.29. 15:01

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye több, egykor családi vállalkozásként indult, ma már országosan is meghatározó cégnek ad otthont. Ezek egyike a BI-KA Logisztika Kft.

Hirdetés

A BI-KA immár 25 éves szakmai múltra tekint vissza. A régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társaságaként több mint 150 munkatárs foglalkoztatásával országos szinten is jelentős gazdasági szerepet tölt be.

 

Dr. Kállai Mária köszöntőjében kiemelte, Magyarország gazdasága sokat erősödött az elmúlt években, amely a megváltozott kormányzati gazdaságpolitikának, a hazánkba letelepedő külföldi beruházóknak és a hazai kis- és középvállalkozások erősödésének is köszönhető. Örvendetes, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasága is tükrözi ezt a fejlődést. Ma már a megyék gazdasági teljesítményének rangsorában az utolsó harmadból az első harmadba léptünk előre. A megye vállalkozásai egyre nagyobb súlyt képviselnek az ország gazdaságában. A magyar cégek sikeres működése nélkül nincs gazdasági fejlődés, és a jövője a kis- és közepes vállalkozásokon múlik. A BI-KA Logisztika története ékes bizonyítéka annak, hogyan lehet egy kis családi cégből az évek alatt erős és sikeres vállalkozást teremteni - tette hozzá a kormánymegbízott.

 

Szalay Ferenc polgármester szintén elismerően szólt a vállalatról és hozzátette, a folyamatos fejlesztések, a partnerközpontúság, a megbízhatóság, a pontosság mind-mind egy jól kidolgozott stratégiát, rendkívül tudatos cégvezetést mutatnak.

GazdaságlogisztikaBI-KA Logisztika Kft.szállítmányozás