2024.03.29, Péntek

Van bőven élelmiszer eladói állás Jászberényben

harmonet.hu

2017.03.20. 15:06

Manapság Jászberény álláskínálatban egyre többször fordul elő az élelmiszer eladói munkalehetőség. Sokszor még a megváltozott munkaképességűeknek is lehetőségük nyílik az elhelyezkedésre Jászberényben vagy annak közvetlen közelében.

Hirdetés

Akik naponta megtekintik a legfrissebb állásokat, sokkal gyorsabban tölthetnek be egy-egy pozíciót, hiszen a munkaadók zöme azonnal fel szeretne venni valakit a megüresedett pozícióra.

 

Mégis milyen lehetőségei vannak egy élelmiszer eladónak és milyen képzettséget igényel ez az állás?

Az élelmiszer eladók napi feladatai közé tartozik a vásárlók fogadása és felvilágosítása, valamint a minőségi kiszolgálás is. Az eladóknak minden terméket ismerniük kell, sőt még azzal is tisztában kell lenniük, hogy az adott üzletben az éppen hol található meg. A minőséget és a frissességet napi szinten ellenőrzi, és a lejárt szavatosságú termékeket mindig elkülöníti.

A higiéniai és a minőségi követelményeket mindig betartja, és részt vesz a kötelező leltárokon is. Szakirányú végzettséggel és kereskedelmi érzékkel szinte azonnal lehet munkát találni.  A rugalmas időbeosztás miatt csak olyanoknak érdemes az állásra jelentkezniük, akik ezt vállalni tudják. A stabil vállalati, vagy kisvállalkozási háttér valamint a karrierlehetőség szinte mindenhol biztosított.

A multiknál sokszor ingyenes sportolást is biztosítanak, vagy valamilyen cafetéria megoldást választhatnak a munkavállalók a juttatások közül.  

 

Az interneten ma már számos lehetőség kínálkozik az állások napi áttekintésére. Sok internetes álláskereső oldal foglalkozik már az állások ajánlatainak összegyűjtésével. Érdemes olyan internetes oldalakat meglátogatni ahol több városnak az álláslehetőségei is adottak, hiszen ebből már látni lehet, hogy egy komoly céggel és annak honlapjával van dolgunk, akik tényleg minden nap friss álláslehetőségeket tesznek közzé.

 

Mindig figyeljünk oda, hogy a jelentkezésekkor minden fontos adatot küldjünk el, amit az éppen aktuális pályázathoz bekérnek. A HR-es kollégák többsége a nem megfelelően vagy hiányosan beküldött önéletrajzokat és csatolmányait általában a végére sorolják, és az is elképzelhető, hogy a legutolsók között kerül majd ránk a sor.

 

Így nagyon könnyen elbukhatunk egy olyan kiváló lehetőséget, amelyről eddig csak álmodoztunk. Mindig figyeljünk oda, és alaposan nézzük meg, hogy milyen fontos információk megadására kérnek bennünket. Sok esetben motivációs levelet és fényképet is kérnek, ezért ezek alapvetően fontosak a sikeres pályázáshoz.

GazdaságJászberényélelmiszer eladóálláskeresés