2024.03.29, Péntek
Útfelújítással és közműépítéssel fejleszti a Jászapáti Ipari Parkot a HE-DO Kft.
Fotó: HE-DO Kft.

Útfelújítással és közműépítéssel fejleszti a Jászapáti Ipari Parkot a HE-DO Kft.

HE-DO Kft.

2020.05.10. 10:02

A fejlesztés keretében többek közt a park egyik bekötőútjának rekonstrukciója is megtörténik, valamint több mint 2,5 kilométeren ivóvízvezetéket is építenek.

Hirdetés

A Jászapáti Ipari Park megközelítését könnyebbé tevő munkálatokba kezdett néhány hete a HE-DO Kft. Az ipari park fejlesztésével kapcsolatos burkolatfelújításra és közművesítésre a közbeszerzési pályázatot a Jászapáti Városi Önkormányzat írta ki.

A beruházás közel 496 millió forintból valósul meg, a felújítási és építési munkák várhatóan 2021 februárjában fognak befejeződni.

„A munkaterület átvétele után közműfeltárásokat és előkészítő munkákat végeztünk. Az ipari parkot a 31-es számú főútról jelenleg egy rossz minőségű aszfaltozott kétszer egysávos bekötőúton lehet elérni. A következő hónapokban ennek a 860 méter hosszú szakasznak a rekonstrukciója, szélesítése, vízelvezetése és közművesítése mellett egy teljesen új, 197 méter hosszú aszfaltburkolatú kiszolgálóutat is építünk” – mondta Farkas Péter, a HE-DO Kft. építésvezetője.


A szennyvíz- és csapadékvíz-elvezető rendszer is kiépül

Az elmúlt időszakban a cég munkatársai feltárták a közműveket, elkezdték a munkálatokhoz szükséges tereprendezést és hamarosan nekikezdenek a szennyvíz-, ivóvíz-, és csapadékvízvezetékek építésének.

Az ipari park fejlesztése során a HE-DO Kft. a közvilágítás kialakítása mellett többek között 2560 méter ivóvízvezetéket épít és 2983 méter hosszú szennyvíz-, és csapadékvíz elvezető rendszert hoz létre.

Helyi hírekútépítésJászapátiipari parkHE-DO Kft.közművek