2024.04.27, Szombat
Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja
Illusztráció: pexels.com

Nyílt napot tart az MCC Fiatal Tehetség Programjának szolnoki központja

info.szolnok.hu

2021.07.27. 15:07

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy azok a fiatalok, akik részt vettek a nyílt napon, sokkal nyugodtabban érkeznek a felvételire, hiszen a foglalkozásoknak köszönhetően már ismerős közeg fogadja őket.

Hirdetés

Augusztus végéig várja az ősszel 5. osztályba lépő diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja (FIT) Szolnokon - írja az info.szolnok.hu. Annak érdekében, hogy a gyermekek, valamint szüleik még a jelentkezési határidő előtt megismerkedhessenek a program által nyújtott lehetőségekkel, a szolnoki FIT-régióközpont július 28-án (szerdán) nyílt napot szervez.

Mára már hagyománnyá vált, hogy az MCC FIT szolnoki központjának munkatársai a nyári hónapokban nyílt napot tartanak, amelynek keretében játékos, interaktív programokkal várják a diákokat. Eközben a szülők megismerhetik a FIT Program részleteit, a kurzusokat, a gyermekekkel foglalkozó munkatársakat, valamint a nyári táborok adta lehetőségeket. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy azok a fiatalok, akik részt vettek a nyílt napon, sokkal nyugodtabban érkeznek a felvételire, hiszen a foglalkozásoknak köszönhetően már ismerős közeg fogadja őket.

Nyílt nap időpontja:
2021. július 28. (szerda),
10:00–12:00 vagy 14:00–16:00

Helyszín:
Szolnoki FIT-központ
(Szolnok, Szapáry út 18., 2. emelet)

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a szolnoki FIT-régióközpont munkatársai – az adott turnus megjelölésével – az [email protected] vagy [email protected] e-mail címen várják.

Helyi hírekMathias Corvinus Collegiumnyílt nap