2024.03.29, Péntek
Egy hangulatos festmény az idei Szeretem Szolnokot! pályázat fődíjasa
Fotó: info.szolnok.hu

Egy hangulatos festmény az idei Szeretem Szolnokot! pályázat fődíjasa

info.szolnok.hu

2022.07.07. 10:00

Lehullt a lepel, idén egy gyönyörű, a Zagyva-partot ábrázoló festmény kapta a Szeretem Szolnokot! pályázat fődíját, de további nagy értékű nyeremények is gazdára találtak. A pályázat díjátadó ünnepségét a városháza dísztermében tartották, ahol Szalay Ferenc polgármester is köszöntötte a vendégeket.

Hirdetés

A rendezvényen részt vettek a pályázat díjait felajánló cégek képviselői: Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. igazgatója, Boda György, az AD Kreatív Stúdiót működtető ACTA DIURNA 2005 KFT. menedzsere, a második kategória díjainak felajánlója, Marsi Gabriella, a RepTár Interaktív Repülőmúzeum marketing vezetője, Pető Dávid, a Szolnok Televízió igazgatója és Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum igazgatója - olvasható Szolnok hivatalos honlapján.

A Szeretem Szolnokot! pályázat I. kategóriájának 2022. évi FŐDÍJát, a 100 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt Lipták Gábor kapta.

A facebook-os közönségszavazás nyertese Oros Krisztina az önkormányzattól 50 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt kapott.

RepTár és a Béres Gyógyszergyár Zrt. 50 ezer forint összértékű ajándékcsomagját László Jánosné, Balogh Imre, Fejes Lajos kapta.

Szolnok Televízió ajándékát, egy 50 000 forint értékű tabletet Páncsics Edina kapta.

Véső úti strandra 10 alkalmas belépőt vehetett át: Ferencz Beatrix, Jóvér Szabolcs, Lescsinszky Beatrix, Nagy-Martossy Nóra, Papp Tamás, Tóth Éva.

Családi belépőt kapott a Szolnoki Kalandparkba 10 ezer forint értékben: Benke Luca, Demeter Dóra, Mészáros Jusztina, Nagy Arabella, Noltesz Mariann.

Az önkormányzat 20 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványát a Szolnoki ZöldErő kapta.

Az önkormányzat 15 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványát Filó Melinda és Nagy Éva kapta.

Az önkormányzat 10 ezer forintos ajándékcsomagját Major Magdolna kapta.

Négy évszak- négy fotó kategória:

díjakat az AD Kreatív Stúdiót működtető ACTA DIURNA 2005 KFT. ajánlotta fel:

1. helyezett: Dr. Nagy Tibor, nyereménye: 10 db fotókönyv

2. helyezett: Horváth Tünde, nyereménye: 8 db fotókönyv

3. Bali Anna és Bali István, nyereményük: 5-5 db fotókönyv

4. helyezett: Jóvér Szabolcs, nyereménye: 3 db fotókönyv

A rendezvényt Farkas Róbert trombita elóadása színesítette. Köszönjük a díjakat felajánló cégeknek, hogy támogatták a pályázatot, a pályázóknak pedig a részvételt, jövőre „találkozunk”!

Helyi hírek SzolnokSzeretem Szolnokot!pályázat