2024.04.24, Szerda
Defibrillátort adományoztak a tiszaföldvári tűzoltóknak
Illusztráció, unslpash.com

Defibrillátort adományoztak a tiszaföldvári tűzoltóknak

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

2022.12.21. 10:00

A jelenleg kapható egyik legkorszerűbb újraélesztő defibrillátort adományozta a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságnak a Tiszaföldvári Vállalkozók Egyesülete.

Hirdetés

A készülékkel a mentésben résztvevők munkáját szeretnék segíteni, hiszen nem egyszer ők érkeznek elsőként a balesetek, tűzesetek helyszínére, ezért gyakran a sérültekkel is ők tudnak először foglalkozni - olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján.

A készüléket Fábián Attila Nándor tűzoltó parancsnok Cseuz Zsolt egyesületi elnöktől és Nagy Ferenc Pro Urbe-díjas vállalkozótól vette át. Az eseményen jelen volt Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő, és dr. Berkó Attila főispán, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalt vezetője, valamint Szabó Ferenc Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tagja.

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő példaértékű összefogásnak nevezte a tiszaföldváriak önzetlen felajánlását, és reményét fejezte ki, hogy a készüléket a lehető legkevesebb alkalommal kell majd használnia a lánglovagoknak.

Az egyesület tagjai éves tagdíjukat ajánlották fel a nemes cél érdekében.

 

(Földvári Hírlap, Főispáni Kabinet)

Helyi hírekTiszaföldvárdefibrillátortűzoltóság