2024.04.19, Péntek
Ballagás miatt útlezárásra kell számítani Szolnok belvárosában
Kép: Illusztráció

Ballagás miatt útlezárásra kell számítani Szolnok belvárosában

info.szolnok.hu

2023.04.28. 11:11

Négy belvárosi intézmény ballagása a korábban megszokottól eltérően nem szombaton, hanem pénteken lesz. Emiatt május 5-én (pénteken) több helyen is útlezárásra lehet számítani a belvárosban - a részletekről az érintett intézmények képviselői és Szalay Ferenc polgármester beszélt a városházán.

Hirdetés

Május 5-én 14.45-16.30 között a Varga Katalin Gimnázium, a Verseghy Ferenc Gimnázium, a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, valamint a SzSzC Pálfy-Vízügyi Technikum diákjai a Sóház u. – Tisza park – Táncsics u – Kossuth tér – Szabadság tér – Kossuth tér – Szapáry u. – Sóház u. – Táncsics u. – Kossuth tér – Szabadság tér útvonalon haladnak majd - tájékoztatott róla Szolnok városi honlapja.

A helyszín biztosítása aszerint történik, hogy épp hol haladnak a ballagók, így ahol már elvonultak, ott megszűnik a forgalom korlátozás.

A ballagásra érkezők számára a tiszaligeti parkolók használata javasolt, akik a Tisza-hídon, illetve a Tiszavirág hídon keresztül tudják megközelíteni az intézményeket.

Kérjük a lakosság megértését és türelmét a forgalomkorlátozások idején!

Helyi hírek SzolnokBallagásútlezárás