2024.04.29, Hétfő
Január 28-ig lehet jelölni az idei Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díjra
Illusztráció, unsplash.com

Január 28-ig lehet jelölni az idei Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díjra

contactmksz.hu

2024.01.13. 10:00

A díj minden olyan személynek, illetve szervezetnek adományozható, aki Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei civil szervezetként, vagy szervezet tagjaként kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott.

Hirdetés

1997-ben civil kezdeményezésre február 1-jét választották a civilek napjának Magyarországon, így Szolnokon is.

Ebből az alkalomból a CONTACT MKSZ, mint a Jász Nagykun Szolnok Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa 2019. évben megalapította a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Díjat. 2023. január 1-jétől a megyék neve vármegyére változott, így a díj nevében is változás történt 2023. évtől Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díjra módosult. 

Várják a díjra a jelöléseket legkésőbb 2024.01.28. (vasárnap) napjáig!

 

 

Ki jelölhető a díjra?

A díj minden olyan személynek, illetve szervezetnek adományozható, aki Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei civil szervezetként, vagy szervezet tagjaként kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott. A díjat egy évben legfeljebb kettő személynek, illetve szervezetnek lehet odaítélni. Megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség. 

Hogyan jelölhető a díjra egy civil szervezet, vagy képviselője?

A díj adományozását javaslattétellel kezdeményezheti minden természetes és jogi személy, érdekvédelmi-érdekképviseleti és társadalmi szervezet. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve szervezet nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenységét A fenti jelöléseket maximum 1 db A4-es oldal terjedelmen várják!

Jelentkezési határidő: 2024. 01.28. (vasárnap)

A díjra a jelölést írásban (postai úton, vagy a felterjesztő által aláírt, scannelt formátumban, e-mailen) kell eljuttatni a CONTACT MKSZ részére: 5000 Szolnok, Baross út 56., [email protected]

Díj elbírálása

A döntést a CONTACT MKSZ elnöksége hozza meg. A határidőn túl, nem a megadott formátumban megküldött jelöléseket a díj kiírójának a CONTACT MKSZ-nek nem áll módjában elfogadni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díj átadása

A díj az odaítélést tanúsító oklevélből áll, és tárgyévi Civilek Napja rendezvényen kerül átadásra.
A díj részletes kiírása, illetve bővebb információ a CONTACT MKSZ weboldalán található: http://contactmksz.hu/

Tel: 56/221-882, 56/513-000

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Díjdíj Szolnok