2024.04.28, Vasárnap
Postapartneri szolgáltatás indult Jászteleken
Kép: posta.hu

Postapartneri szolgáltatás indult Jászteleken

MTI

2024.01.25. 15:06

Postapartneri szolgáltatás indult Jászteleken is, ahol egy élelmiszer-vegyesüzletet működtető vállalkozás csatlakozott a Magyar Posta Zrt. postapartneri programjához  - közölte az állami vállalat az MTI-vel kedden.

Hirdetés

A szolgáltatás hétköznapokon a korábbi 7 helyett 8 órán át, szombaton pedig négy órán keresztül érhető el.  A településen található posta eddig átlagosan havi 2000 ügyfelet szolgált ki, azonban a következő időszakban várhatóan növekedni fog az ügyfélforgalom a hosszabb nyitvatartási idő miatt - tették hozzá.

A tájékoztatás szerint a Magyar Posta közel egy éve indította el új típusú postapartneri programját azzal a céllal, hogy az ország minden pontján 21. századi színvonalú és ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítson.

A program elsősorban az 1500 főnél kisebb lélekszámú települések lakói számára teremt lehetőséget arra, hogy a postai szolgáltatásokat helyben, a korábbinál akár hosszabb nyitvatartási időben és több szolgáltatással egyidejűleg vehessék igénybe -írták.

A postapartneri program indulása óta már több mint 450 partner posta üzemel országszerte, amelyek egyharmada jellemzően önkormányzat, kétharmada pedig helyi vállalkozás, például élelmiszerbolt.

A kezdeményezés nemcsak a helyi közösségek igényeit elégíti ki, hanem erősíti a vidék versenyképességét és a megtartó erejét is - hangsúlyozta a társaság, hozzátéve, hogy az ország minden részéről várják az érdeklődő vállalkozások jelentkezését.

Helyi hírekJásztelekMagyar Posta