2024.05.22, Szerda

Irodát kapott a szolnoki körzeti megbízott

2016.06.02. 15:24

A kertvárosiak nagyon régóta szeretnék, ha a területen dolgozó körzeti megbízott saját irodával rendelkezne.

A kertvárosiak nagyon régóta szeretnék, ha a területen dolgozó körzeti megbízott saját irodával rendelkezne. Ezért kerestek egy olyan helyiséget, ami tökéletesen megfelel a célnak. Az Önkormányzat, valamint a főkapitányság felkarolták a javaslatot, s máris átadásra került részükre egy iroda.

Szolnok város önkormányzata minden lehetséges eszközzel segíti a Szolnok Városi Rendőrkapitányság munkáját. A városi kapitányság és az önkormányzat kiváló együttműködése immár hagyomány – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc polgármester.

Kiválóan működünk együtt a városrészi körzeti megbízotti irodák működtetésében, ennek a programnak a része ez a mai esemény is. Szolnok város önkormányzata ebben az esetben is biztosítja az irodát a rendőrség számára, a rendőrök pedig működtetik azt.

A város első embere hozzátette: a közbiztonság terén jelentős és látványos eredményeket tud felmutatni a Szolnok Városi Rendőrkapitányság. Joggal lehetünk büszkék az elmúlt években tapasztalható kiváló eredményekre! Az elmúlt évek során határozottan, folyamatosan javuló tendenciát tapasztalhatunk ugyanis Szolnok közbiztonsági mutatóiban.

Az állampolgárok számára az a mérvadó, hogy mennyire érzik magukat biztonságban saját otthonukban. S talán ez a körzeti megbízotti iroda most érdemben hozzájárul ahhoz, hogy ez az érzés tovább javuljon. Örömmel mondhatom, Szolnokon évről évre erősödik a bizalom a rendőrök iránt, ami igazolja: közösen gondolkodva eredményesebb lehet az emberekért végzett munkánk – tette hozzá Szalay Ferenc.

Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány hangsúlyozta, hogy a javuló bűnügyi mutatók mögött rendkívül komoly munka áll. Hozzátette, az önkormányzattal meglévő együttműködés példaértékű, mely egyértelműen segíti a rendőrség munkáját.

forrás: szolnok.hu

Galéria

Helyi hírekSzolnok kertvároskörzeti megbízotti irodaSzolnok Városi Rendőrkapitányság