2024.05.26, Vasárnap

Járdafelújítási munkálatok Szolnokon

2016.03.25. 16:56

Az ünnepet követően tovább folytatódnak Szolnokon az út-, illetve járdafelújítási munkálatok.

Az ünnepet követően tovább folytatódnak Szolnokon az út-, illetve járdafelújítási munkálatok. Kérik a gyalogosokat és a gépjárművezetőket, hogy az említett szakaszokon fokozott odafigyeléssel közlekedjenek.

- A  Szapáry úton a páros számozású oldalon lévő járda felújításának első üteme a végéhez közeledik. A befejező munkák miatt, március 29-én kedden, 30-án szerdán, és 31-én csütörtökön
a Kreutzer Béla közt a Szapáry út felől lezárják, ez idő alatt a Kreutzer köz a Sütő út irányából lesz megközelíthető.
 
A lezárás ideje alatt, a Sütő útnak a Baross Gábor út és a Kreutzer köz közötti szakaszán kétirányú ideiglenes forgalmi rend  lesz érvényben. A gépjárművezetők fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Az első ütem befejezése után a Szapáry út járdafelújítási munkálatai tovább folytatódnak a Kreutzer köztől a Templom úti kereszteződésig, mely az első ütemhez hasonlóan szakaszos bontásban fog megvalósulni.

- A Tiszaligeti sétány járdájának felújítása, valamint a stadion melletti parkoló építése a tervek szerint jövő héten befejeződik.

- Előreláthatólag március 29-től a Vasvári Pál úton, március 30-tól pedig  a Dobó István úton folytatódik a városban a járdák felújítása.

- Március 29-én, kedden a kivitelező megkezdi a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola előtti buszforduló felújításának előkészítési munkáit. A buszforduló a tervek szerint március 31-én, csütörtökön kap végleges aszfaltburkolatot.
 

forrás: szolnok.hu

Galéria

AktuálisközlekedésSzolnokjárdafelújításlezárás