2024.05.22, Szerda

Kikerültek a szelektív gyűjtők a Tisza-tónál

2016.05.31. 14:58

Elkezdték a 3 színű, 120 literes hulladékgyűjtő edények kihelyezését a Tisza-tó térségében működő mintegy 30 kikötőbe és strandra.

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség - Nemzeti Hulladékgazdálkodási Intézet támogatásával a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, több szakmai - állami és civil - szervezettel összefogva valósítja meg a "Tiszta tó a Tisza-tó" projektet. A május 31-ig tartó 1. ütem záróeseménye tegnap zajlott Tiszafüreden, ahol az illetékes hulladékgazdálkodási cég és a KÖTIVIZIG munkatársai elkezdték a 3 színű, 120 literes hulladékgyűjtő edények kihelyezését a Tisza-tó térségében működő mintegy 30 kikötőbe és strandra.

A sajtótájékoztatón Kovács Sándor, a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a JNSZ Megyei Közgyűlés elnöke és Újvári Imre, Tiszafüred polgármestere ismertette a környezettudatos szemléletformálás érdekében elvégzett munkát.Az ifjúság megszólítása kiemelten fontos eleme a programnak, ezért több közösségi oldalon - Facebookon, Instagramon, Twitteren - is kampányt folytatnak.

forrás: jnszm.hu 

Galéria

AktuálishulladékgazdálkodásTisza-tóhulladékgyűjtő edény