2024.05.23, Csütörtök

Berepülés hava augusztus a szolnoki RepTárban

alfoldszive.hu

2016.07.18. 13:02

Már a szabad a pálya és a "Berepülés hava" programnak köszönhetően - előzetes regisztrációt követően - csoportoknak lehetőségük nyílik belekóstolni az élményekbe július 30 - augusztus 31. között. 

Kiállítóhely, kalandpálya, 4D mozi, repülőgép szimulátorok, konferencia és rendezvényhelyszín, étterem, kávézó és ajándékbolt. Ezek mind egy helyen várják az érdeklődőket a tervek szerint 2016. szeptember 1-jén nyíló RepTár Szolnoki Interaktív Repülőmúzeumban.

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum több, mint egy nagy repülőgép emlékpark. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

forrás: reptar.hu / alfoldszive.hu

Ajánljuk még