2024.04.20, Szombat

Sokak megmozgatására készülnek Szolnokon

szolnok.hu

2016.10.07. 08:25

Az október 16-i rendezvényen a 0-100 éves korosztály számára biztosítják a programokat.

Hirdetés

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a MÁV Kórház és Rendelőintézet együttműködésében október 16-án, vasárnap 10:00-17:00 óráig Családi Egészségnap kerül megrendezésre, melynek során ingyenes programokra invitálják Szolnok város lakosságát a szolnoki tiszaligeti Tiszavirág Arénában.

 

Az egészen kicsik számára (0-3 éves) játszószőnyeg áll rendelkezésre a csarnokban. Kicsiknek lesz arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés és ugrálóvár.

A felnőttekre számos mozgásprogram vár neves hazai és szolnoki előadókkal, valamint szűrővizsgálatokon, tanácsadásokon, talpmasszázson és véradáson vehetnek részt az érdeklődők.

A szűrővizsgálatok, a véradás és a talpmasszázs közvetlenül a csarnok melletti B épületben lesznek.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

A programra ellátogatók a bejáratoknál kapnak egy-egy menetlevelet, melyre 3 pecsétet szükséges összegyűjteni a nyereményjátékon való részvételhez. A pecsétek mozgásprogramokon, valamint a szűrővizsgálaton gyűjthetők. A menetleveleket egy, a színpad mellett található gyűjtőládába szükséges bedobni. A program végén értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

 

 

 

Ajánljuk még