2024.07.14, Vasárnap

Ingyenes képzés az okos eszközök használatáról Martfűn

martfu.hu

2017.03.07. 12:53

Március 29-én 2x35 órás képzés indul Martfűn a Városi Könyvtárban. A GINOP 6.1.2.-15 „DIGITÁLIS SZAKADÉK CSÖKKENTÉSE” projekt keretében a jelentkezők a munkaerőpiacon elengedhetetlen információs és kommunikációs technológiák (okos eszközök) használatát sajátíthatják el.

A képzésen 16-65 év között bárki részt vehet, aki fejleszteni szeretné a tudását. 

Előnyt élveznek az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők, közmunkások, a rendszeres jövedelemmel nem rendelkezők, megváltozott munkaképességűek, illetve a több eltartottal egyedül élő felnőttek.

Nem vehetnek részt olyan személyek, akik jelenleg középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban állnak, hazai vagy más uniós pályázatban vesznek részt.

 

A képzési díjat Magyarország Kormánya – az Európai Unió támogatásával – 100%-ban fedezi.

 

A képzési programok gyakorlatorientáltak, az alacsony iskolai végzettségűek illetve nehezebben haladók számára is elsajátíthatók. A foglalkozások hétfőn és szerdán, alkalmanként 16.00-tól kb. 19 óráig tartanak.

A képzéseken kizárólag azon magánszemélyek vehetnek részt, akik a projekthez rendelt háttérinformációs rendszerben, a HIR-ben regisztrálnak (www.ginop612.nive.hu) A regisztrációt a képző intézmény végzi.

 

 

KitekintőMartfűokos eszközökdigitális szakadék csökkentése