2024.06.25, Kedd

Kétnapos lesz a martfűi majális

martfu.hu

2017.04.21. 09:49

Április 30-án és május 1-jén a Kikötő téren szórakoztató programok gazdag kínálatával várják a város lakóit Martfű Város Önkormányzata és a Városi Művelődési Központ. A szabadidős programok között főzőverseny, táncbemutatók, gyermekjátékok, tábortűz és rock koncertek, a sztárfellépők sorában pedig a Szupernem, Csézy, Gallusz Niki, Aradszky László és Molnár György harmonikaművész szórakoztatja a majálisozókat.

Április 30-án vasárnap, 17-órától a Városi Szabadidős Kör szervezésében a Családi Délután sok játékkal, a Rock Majális rock zenekarokkal, köztük a Szupernem koncertjével vár mindenkit.

21 órakor tábortűz zárja az első napot.

 

Május 1-jén hétfőn, reggeltől főzőversenyen mutatják meg az induló csapatok, baráti társaságok, civil szervezetek, cégek, hogy ki jártasabb a hagyományos bográcsételek készítésében.

Délután színpadi programok várják a közönséget. 14.30-tól Aradszky László, Gallusz Niki, Molnár György harmonikaművész és zenekara lép fel, majd kutyaiskola bemutató, valamint művészeti együttesek táncprodukciói szórakoztatják a majális vendégeit. A sztárvendég Csézy műsora 18 órától várja közönségét a Kikötő tér nagyszínpada elé.

 

A majálisozók kikapcsolódásáról gondoskodnak egész nap a játszóház, az ugráló vár, póni lovaglás, az ügyességi játékok, kirakodó vásár, népművészeti bemutatók és a nosztalgia majális büfé is.

 

 

 

 

KitekintőMartfűMajális