2020.05.29, Péntek

Hirdetés

Mikulás Kisvonat Szolnokon

szolnok.hu

2018.11.25. 07:22

A kisvonat december 5-6-án 15.00 órától 19.00 óráig körjáratban közlekedik, és az Adventi Falu területén (Kossuth tér) várja a gyermekeket.

Hirdetés

A hagyományokat folytatva 2018-ban immáron tizenkettedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat Szolnok Megyei Jogú Város, a Szolnoki Sportcentrum és a COOP Szolnok Zrt. együttműködésében. A rendezvény idén is két napos, és az Adventi Falu programjait kiegészítve színesíti a városi rendezvényt, és okoz örömet a gyermekeknek.

A Mikulás kisvonatra a gyermekek Coop Mikulás csuklópánttal szállhatnak fel. A csuklópántot a gyermekek szülei/nagyszülei bármely COOP Szolnok Zrt. által üzemeltetett szolnoki és Szolnok környéki üzletben történő 500 Ft feletti vásárlás után kapnak a rendezvény hetében. (2018. december 1-től, 6-ig, a készlet erejéig.) A Coop Mikulás a segítőivel (angyal és krampuszok) várja a szolnoki Kossuth téren, az Adventi Falu területén a gyerekeket. Itt elmondhatják kívánságaikat, elszavalhatják, elénekelhetik a Mikulásnak, amit tanultak az ünnepekre. Lehetőség lesz akár közös fotó készítésére is a nagyszakállúval és társaival. A körjárat ideje alatt a vendégek az Adventi Falu programjait élvezhetik.

 

 

KitekintőSzolnokCoop Mikulás Vonat