Aki szereti a különféle húsételeket, kiváltképp a finom kolbászt annak nem kérdés, hogy ott a helye ezen az eseményen. Ha kedvet érez hozzá, akár még nevezhet is. Természetesen a finom kolbász mellé pálinka is dukál.
Az esemény nem titkolt célja egy jó hangulatú rendezvény keretein belül a kolbász készítésének bemutatása, valamint a fogyasztásához köthető hagyományok megőrzése, továbbadása. Az eseményen a vidéki élethez köthető tradíciókat is megismerhetik a látogatók.
Azok, akik kedvet kapnak a versengéshez szakmai zsűri előtt bizonyíthatják, miért páratlan az általuk készített kolbász a vidéken. Az eseményre nagy szeretettel várnak a rendezők baráti társaságokat, valamint családokat egyaránt. A jó hangulat garantált!
Az autóiparból áthozott LEAN-mentalitásra alapozó szemlélettel tíz ország piacát hódította meg sikerrel a WKS Duna Polska. A júniusi Hónap Mérnökeként Csikós Gáborral, a többek között hidakhoz, alagutakhoz és nagyméretű darurendszerekhez is kulcsfontosságú acélszerkezeteket gyártó cég vezetőjével beszélgettünk.