2024.04.20, Szombat
Bringás reggeli Szolnokon

Bringás reggeli Szolnokon

Szolnok

2019.05.20. 15:55

A hagyományokat követve az Önkormányzat 2019. május 21-én reggel 06:30 és 08:30 között ismét a Kossuth téren várja a kerékpárral közlekedőket egy frissítő gyümölcslével, egy meleg kávéval, péksüteménnyel, zenével, jó hangulattal, a kicsiket pedig meglepetés bringás ajándékkal.

Hirdetés

Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is rendkívül fontosnak ítéli meg a szolnoki kerékpáros turizmus és a város kerékpárút-hálózatának népszerűsítését.

A program az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel.

Az idei év újdonságaként a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága jóvoltából helyi és térségi termelők finomságai idézik fel gyermekkorunk már-már elfeledett ízeit, melyek szintén megkóstolhatóak a Bringás reggeli alkalmával.
A Szolnoki Rendőrkapitányság is csatlakozott rendezvényhez, melynek keretében kiegészítő szolgáltatásként „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt biztosítanak az érdeklődők számára.

Bringázz munkába, suliba, bringázz minden nap Szolnokon!

KitekintőBringás reggeliSzolnok

Ajánljuk még