2024.03.28, Csütörtök

A Nemzeti Közművek novembertől átveszi a Telekom áramfogyasztóit

MTI

2017.10.31. 13:26

November 1-jétől további, mintegy 60 ezer ügyfél energiaellátását biztosítja a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója.

Hirdetés

A Magyar Telekom október utolsó napjával megszünteti lakossági villamosenergia-szolgáltatását. A Nemzeti Közműveket választó ügyfelek részére a szolgáltatóváltás  egyszerűsített eljárással történik. Az új szerződéskötéssel kapcsolatos adminisztrációt, adategyeztetést a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társasága végezte el az új ügyfelek kényelme érdekében.

„A Nemzeti Közművek mindent megtesz azért, hogy az immár 4,3 milliósra bővülő ügyfélkörének nemcsak megbízható és kényelmes kiszolgálást nyújtson, hanem a 21. századi digitális elvárásoknak megfelelően hamarosan új kiegészítő szolgáltatásaival és termékeivel modern otthonszolgáltató legyen,”

– mondta Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A korábban a Magyar Telekommal szerződésben álló ügyfelek túlnyomó többsége a Nemzeti Közműveket választotta villamosenergia-szolgáltatójának. Az energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése során előnyt jelent, hogy az ország közel 300 pontján a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójával közös ügyfélszolgálati irodákban fogadják az ügyfeleket. Természetesen egyszerűbb online intézni az ügyeket, bármikor, amikor az megfelel. Ugyancsak nap 24 órájában rendelkezésre áll a telefonos ügyfélszolgálat.

„Szeretnénk megköszönni a 60 ezer új ügyfél bizalmát és azt, hogy a Nemzeti Közművek áramszolgáltatóját választották. Azon fogunk dolgozni, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal és megháláljuk belénk fektetett bizalmukat.”

– mondta Bally Attila, a DÉMÁSZ Zrt. vezérigazgatója.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója 2017. június 1-jén szerezte meg az országos egyetemes szolgáltatói működési engedélyt, amely eredményeként a Nemzeti Közművek villamosenergia-szolgáltatása további 4,5 millió ügyfél számára vált elérhetővé országszerte.

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer célja az állami földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás teljes körű kialakítása és a hosszú távú, környezettudatos, magas színvonalú energiaszolgáltatás biztosítása az ügyfelek számára.

Országos hírekTelekomNemzeti Közművekvillamosenergia-szolgáltatás