2024.05.22, Szerda

Rendőrnapi ünnepség Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2016.04.26. 10:39

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából Rendőrnapi ünnepséget tartott hétfőn.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából Rendőrnapi ünnepséget tartott hétfőn. A megyei rendőrfőkapitány és a megye településeinek polgármesterei a rendezvényen összesen 56 rendőrségi dolgozónak nyújtottak át elismerést a Rendőrség Napja alkalmából.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság állománya a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2016. április 25-én a Szolnoki Sportcentrum Holt-Tisza Vízisport Telepén ünnepséget rendezett. Dr. Bozó Andrea a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, Szolnok Járási Hivatal vezetője köszöntötte az ünnepségen megjelenteket, majd Berec Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Alelnöke átadta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díjat Borók Tibor rendőr alezredesnek, a Kisújszállási Rendőrőrs őrsparancsnokának.

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány a XIII. Országos Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupán, kerékpáros kategóriában első helyezést elért Bajzáth Márton tanulót – a szolnoki Varga Katalin Gimnázium diákját – tárgyjutalomban részesítette.

Az ünnepségen elhangzott, hogy Magyarország Belügyminisztere az „Év Rendőri Vezetője Díjat” adományozta Tóth András rendőr ezredes, gazdasági megyei rendőrfőkapitány-helyettesnek, amelyet az érintett az országos központi ünnepségen vehetett át.

forrás: police.hu / iszolnok.hu

Galéria

AktuálisrendőrségMagyar Rendőrség NapjaSzolnoki SportcentrumHolt-Tisza Vízisport Telep