2024.05.22, Szerda

Sokakat vonzottak a Szolnoki Főiskola csemegéi

2016.04.18. 12:51

A szokatlan időpont ellenére élénk érdeklődés mutatkozott péntek este a Szolnoki Főiskola standja iránt a Szakmák Éjszakája legjelentősebb szolnoki helyszíneinek egyikén.

A szakmai kiállítások esetében szokatlan időpont ellenére élénk érdeklődés mutatkozott péntek este a Szolnoki Főiskola standja iránt a Szakmák Éjszakája legjelentősebb szolnoki helyszíneinek egyikén: a Műszaki Szakképzési Centrum Jendrassik tagintézményében - azaz a Gépipariban.

A népszerűség titka Nobel-díj várományos felkészültséget nélkülözve is gyorsan megfejthető volt: a július 1-től a Kecskeméti Főiskolával összeolvadva új egyetemként tovább működő intézményünk vonzó "menüvel" várta a fiatalokat és szüleiket.

"Előételként" rengeteg hasznos információval és apró ajándékokkal kedveskedtünk látogatóinknak, akik "főfogásként" az intézményünkben folyó, magas színvonalú műszaki szakképzéshez kapcsolódó műszerparkunk néhány ritkán látható és kipróbálható darabjával - például egy hőkamerával és egy infravörös fordulatszám-mérővel - is megismerkedhettek.

S miután előrelátóan számítottunk arra, hogy az említett műszaki "csemegék" meghozzák majd a szépszámú vendégsereg étvágyát, "desszertként", Campus Éttermünk jóvoltából csokiszökőkútba mártogatható zamatos gyümölcsök mennyei ízélményével hagytunk - reményeink szerint maradandóam pozitív - emléket a Szolnoki Főiskolára kíváncsi gyerekekben és felnőttekben.

forrás: szolfportal.hu

Galéria

AktuálisSzolnoki Főiskolaszakmák éjszakájaGépipari