2024.03.03, Vasárnap

ksh

Népszámlálás - KSH: szerda délelőttig meghosszabbították a kérdőív online kitöltési határidejét

2022.10.17

Országos hírek

A vártnál is jóval többen hagyták a népszámlálási kérdőív online kitöltését az utolsó napokra, a nagy érdeklődésre tekintettel szerda 10 óráig meghosszabbítják a népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) vasárnap este az MTI-vel.

Népszámlálás - Október elsején kezdődik az adatgyűjtés

2022.09.26

Országos hírek

Október elsején kezdődik a népszámlálás, amelyen a részvétel kötelező, a kérdőíveket október 16-áig interneten lehet kitölteni, majd számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, amelyekből nem érkezett be online kérdőív - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Továbbra is erős a tempó, már jócskán a tavalyi szint felett az építőipar

2021.10.14

Országos hírek

A nyár utolsó hónapja is kétszámjegyű növekedést hozott, az első nyolc hónap pedig ugyanekkora mértékű élénkülést mutat.

Törökszentmiklós: október 2-tól a KSH összeírói keresik fel a kiválasztott háztartásokat

2020.10.04

Helyi hírek

A háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” Adatfelvétel harmadik hullámát Törökszentmiklóson szeptember 15 - december 31 között hajtja végre a KSH. A felmérést az Európai Központi Bank koordinálja és az Európai Unió tagországai vesznek részt benne.

Egy biztató adat a magyar demográfiai folyamatokban

2019.03.04

Országos hírek

Ha ez a mutató nem javult volna, már sokkal nagyobb bajban lennénk. Tovább kell javítani ahhoz, hogy lassuljon, majd megálljon a népességfogyás.