2019.04.18, Csütörtök

sport

Átadták a felújított tiszafüredi kajak-kenu telepet

2018.10.01

Helyi hírek

Több jelentős fejlesztést is kapott a sportközpont.

Idén Jászberénybe került a Tűzkakas vándorkupája

2017.08.07

Kitekintő

A hétvégén játszották a XXII. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokság döntő mérkőzéseit a paksi ürgemezei strandon. A vándorkupát végül a Jászberény Öregfiúk csapata nyerte el.

A szolnoki duó is indul a Henley Regattán

2017.06.30

Kitekintő

Simon Béla és Juhász Adrián is indul az évente sorra kerülő Henley Royal Regattán, a világ egyik leghíresebb evezős versenyén, amelynek idei kiírása vasárnapig zajlik.

Bajnokokat és felkészítőiket köszöntötték Szolnokon a Városházán

2016.12.12

Aktuális

Az ünnepségen összesen nyolcvanhét versenyzőt és huszonöt felkészítőt díjaztak tizenegy általános és középiskolából. A 42 diákolimpiai bajnok és a 45 magyar bajnok 18 sportágban érték el a bajnoki eredményeket. Elismerték a városi diákolimpiai és szabadidősport pontverseny általános és középiskolás dobogósait, valamint hét egyesület versenyzőinek tevékenységét: Szolnoki Vízilabda Sport Club, Szolnoki Honvéd SE, Szolnoki Olaj KK, Közgép SE Szolnok Kajak-kenu Klub Tisza Evezős Egylet, Szolnoki MÁV SE, Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola.

Átadták az újjáépített Tiszaligeti Stadiont Szolnokon

2016.04.10

Aktuális

Csaknem négy év munka után ünnepélyesen átadták az újjáépített Tiszaligeti Stadiont szombaton Szolnokon, a megnyitón a miniszterelnök is részt vett.

Szolnok sportkiválóságait köszöntötték

2015.12.11

Helyi hírek