2024.04.20, Szombat

Strand

Hamarosan nyithatnak a Tiszai szabadstrandok

2022.05.25

Helyi hírek

Néhány hét múlva beköszönt a nyár és ezzel együtt a strandszezon. Idén Jász-Nagykun-Szolnok megyében várhatóan öt természetes fürdőhely várja majd a strandolókat a Tisza partján: az abádszalóki, a tiszafüredi, a szolnoki, a nagykörűi és a tiszapüspöki szabadstrand is rendelkezik fürdővízhasználati engedéllyel.

Elkészült a felújított strandfürdő és sportcentrum Szolnokon

2020.10.24

Aktuális

Az atlétikai centrum fejlesztése során 7300 négyzetméteres rekortán pályaburkolatot alakítottak ki, a fürdőnél vízforgató berendezésekkel látták el a medencéket.

Túrkevén folytatódott a Tudatos Fürdőzés kampány

2019.07.31

Helyi hírek

Második állomásához érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal „Tudatos Fürdőzés” elnevezésű kampánya. A népegészségügyi és közegészségügyi munkatársak ezúttal a Túrkevei Termál és Élménystrandon fürdőző fiataloknak mutatták be a helyes és biztonságos strand-, illetve medencehasználatot.

Új termálkutat kap a jászárokszállási strand

2019.01.03

Helyi hírek

Az Örsi út melletti pihenőhelyen 850 méter mély hévizes kutat fúrnak.

Gyógyászati kezelés a törökszentmiklósi strandfürdőben márciustól

2016.02.22

Márciustól indulhat a gyógyászati kezelés a törökszentmiklósi városi strandfürdőben. OEP által finanszírozott ellátást vehetnek igénybe az ide beutalt betegek. Kádfürdő, iszapkezelés, masszázs, tangentor várja a gyógyulni vágyókat.