2024.04.19, Péntek

Senki sem maradhat ajándék nélkül!

jaszhir.hu

2016.12.06. 22:00

Szolnokon is működik a MikulásGyár jótékonysági akciója. Az adományozók csomagjait a Szolnok Plaza MikulásGyár gyűjtőponton lehet leadni december 21-ig.

Hirdetés

A MikulásGyár már évek óta aktívan hozzájárul, hogy az országban egy gyermek sem maradjon ajándék nélkül karácsonykor. Sajnos sok olyan család és gyermek van Magyarországon, akiknek egész évben nélkülözniük kell. A 2004-ben létrejött MikulásGyár nekik segít évről évre az ország egyik legnagyobb jótékonysági akciójával. Az adományok mértéke és az önkéntes segítők száma évről évre nő.

A budapesti állandó gyűjtőpontokon kívül hét város bevásárlóközpontjaiban várják az adományozókat többek között a Szolnok Plaza-ban is. A tartós élelmiszereket, játékokat, könyveket, ruhákat tartalmazó csomagot a bevásárlóközpontban a MikulásGyár gyűjtőponton lehet leadni december 2. és 21-e között. A csomagokat a Magyar Posta segítségével juttatják el karácsony napján a mélyszegénységben élő családok számára. Idén a bevásárlóközpont egy 10 000 forint értékű üdülési csekkel mond köszönetet az adományozóknak, melyet a www.udulnijo.hu oldalon lehet beváltani 2017. április elejéig.

AktuálisadománySzolnokjótékonysági akcióMikulásGyár