2020.04.08, Szerda

adomány

Másfél milliónál is többet gyűjtöttek a Tiszavárkonyi Alkotóház újjáépítésére

2017.06.30

Aktuális

Egymillió-hatszázezer forint gyűlt össze a közelmúltban leégett Tiszavárkonyi Alkotóház újjáépítésére a Szolnoki Szimfonikus Zenekar jótékonysági gálakoncertjén és a Szolnoki Művésztelep alkotóinak erre a célra felajánlott műveinek árverésén.

A Béres Alapítvány 50 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegeknek

2017.02.03

Aktuális

A Rákellenes Küzdelem Világnapjához kötődően a Béres Alapítvány 50 millió forint értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására. Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke Prof. Dr. Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek adta át az Országos Onkológiai Intézetben megrendezett találkozón.

Jó helyre kerülnek a Szolnok Segít program adományai

2016.12.15

Aktuális

Dr. Bene Ildikó, a program fővédnöke érkezett a családhoz harmincezer forintnyi adománnyal. Tartós élelmiszerek, tisztítószerek minden háztartásban elkelnek, különösen ott, ahol három apróság van a családban. A gyermekek nagyon örültek a játékoknak és a Szigligeti Színház cipősdoboz akciójára érkezett ajándékcsomagoknak is.

Ultrahangkészüléket adományoztak a szolnoki Hetényi kórháznak

2016.06.21

Helyi hírek

Újabb értékes orvosi műszert, ezúttal egy ultrahangkészüléket adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetnek a Szívügyünk Szolnok Alapítvány hétfőn - tájékoztatta lapunkat a szolnoki polgármesteri hivatal sajtószóvivője.