2024.04.26, Péntek

Jó helyre kerülnek a Szolnok Segít program adományai

info.szolnok.hu

2016.12.15. 10:06

Dr. Bene Ildikó, a program fővédnöke érkezett a családhoz harmincezer forintnyi adománnyal. Tartós élelmiszerek, tisztítószerek minden háztartásban elkelnek, különösen ott, ahol három apróság van a családban. A gyermekek nagyon örültek a játékoknak és a Szigligeti Színház cipősdoboz akciójára érkezett ajándékcsomagoknak is.

Hirdetés

Három gyermek a családban kifogyhatatlan örömforrást jelent, milliónyi boldog percet. Három gyermek a családban, ha az édesanya helyét is az apa tölti be családfői feladatai mellett, nos, az óriási kihívás, 24 órás szolgálat a maga minden örömével és nehézségével.

A Szolnok Segít program adománya egy ilyen családhoz érkezett. Tamás egyedül neveli egy és ötéves kisfiát, hároméves kislányát, lehetőségeihez mérten mindent igyekszik előteremteni, és otthonosság tenni egyszobás garzonlakásukat.

 

Hároméves születésnapját ünnepli decemberben a Szolnok Segít program. A számok önmagukért beszélnek: mintegy 40 millió forintnyi adomány gyűlt össze, az adományozók száma 3200 körül lehet, a támogatásban családtagjaikkal együtt négyezren részesültek.

Továbbra is a Humán Szolgáltató Központ gyűjti az adományokat, amelyeket lehet célzottan is eljuttatni egy-egy támogatni kívánt családhoz.

AktuálisadománykarácsonycipősdobozSzolnok Segít program