2024.04.20, Szombat

Sikeres lett a családi vállalkozás

info.szolnok.hu

2017.01.20. 14:13

Lits Józsefné neve nem ismeretlen a varrodák világában, az ő irányításával lett sikeres vállalat az Euroszol is. Az új, általa igazgatott családi vállalkozás immár Startker néven pénteken nyitotta meg varrodáját az egykori cukorgyár egyik épületében.

Hirdetés

 

 

A varroda elsősorban a német autóipar beszállítója lett, működésének másfél éve alatt annyira sikeresen működtek, hogy máris nagyobb gyártócsarnokot kellett keresniük. Ezt meg is találták a volt cukorgyárban, így immár meg tudnak felelni az egyre bővülő megrendelői igényeknek is.

Szalay Ferenc polgármester a megnyitón elmondta, rendkívül örül annak, hogy Lits Józsefné ismét visszatért siekreinek színterére.

- Ez egy sikeres családi vállalkozás, mely megmutatta, hogy a város és az ország gazdasága erős, működőképes, fejlődőképes! Ez a cég láthatóan készen áll az újabb kihívásokra, ez pedig jó a szolnoki gazdaságnak, s jó az itt dolgozó munkatársaknak is.

Lits Józsefné köszöntőjében külön kiemelte, hogy azok a régi munkatársai, akikkel az elmúlt évtizedekben más cégeknél együtt dolgozott, örömmel vágtak bele az újabb közös munkába.

- Köszönöm nekik a bizalmat, nélülük, nélkületek ez nem jöhetett volna létre - mondta az ügyvezető.

Helyi hírekSzolnokvarrodaStartker