2024.06.21, Péntek

70. évfordulót ünnepelt a COOP Szolnok

2016.06.07. 09:29

Közel hetven dolgozó vehetett át elismerést a COOP Szolnok Kereskedelmi Zrt. ünnepségén a szövetkezet megalakulásának 70. évfordulója alkalmából.

Közel hetven dolgozó vehetett át elismerést a COOP Szolnok Kereskedelmi Zrt. ünnepségén a szövetkezet megalakulásának 70. évfordulója alkalmából. Az ünnepségen Csepeli Lajos vezérigazgató, Dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester is köszöntötte a résztvevőket.

Közel hetven dolgozó vehetett át elismerést a COOP Szolnok Kereskedelmi Zrt. ünnepségén a szövetkezet megalakulásának 70. évfordulója alkalmából.

Az ünnepségen Csepeli Lajos vezérigazgató idézte fel a múltat a COOP Szolnok cégcsoport jogelődjének, a Szolnoki Földmíves Szövetkezetnek 1946. június 2-i megalakulásától kezdve napjainkig, hangsúlyozva, hogy az elmúlt hetven év alatt mindvégig nyereségesek tudtak maradni.

– Kilenc megyében vagyunk jelen, hetvennyolc településen száznegyvenegy boltot üzemeltetünk, 1650 dolgozónak adunk munkát, és közel 200.000 törzsvásárlónk van – hangoztatta a vezérigazgató, aki a COOP társadalmi szerepvállalásáról, a stabilitás jelentőségéről, a vevő elsődlegességének fontosságáról is szólt.

A cégcsoport sikerét Dr. Kállai Mária kormánymegbízott is méltatta, gratulálva a „példaértékű eleven hálózathoz”. Ezt követően a Szövetkezeti Munkáért járó elismerések mellett az arra érdemesek az ÁFEOSZ Elnöksége által adományozott országos kitüntetéseket is átvehették, majd az ünnepség végén Szalay Ferenc polgármester mondott köszöntőt.
forrás: Kormánymegbízotti Kabinet

Galéria