2024.04.27, Szombat

Vidám idős hölgyeket is köszöntött a szolnoki polgármester !

info.szolnok.hu

2016.12.06. 15:05

A köszöntő mellett a polgármester beszámolt az idei hivatali munkának az eredményeiről és a jövő évi tervekről, valamint a hivatalban történő változásokról is.

Hirdetés

A karácsony közeledtével minden évben hagyomány a szolnoki polgármesteri hivatalban, hogy egykori dolgozóikat bensőséges ünnepségen köszöntik. A mintegy 170 nyugdíjasból több mint százan léptek be ma korábbi munkahelyük kapuján, sokan közülük évtizedekig vettek részt a hivatal munkájában.

A legújabb Szolnokot népszerűsítő kisfilm levetítését követően dr. Sebestyén Ildikó és Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Akiket ma itt látunk, nagyon sok tudás, tapasztalat és empátia birtokában végezték hosszú ideig lelkiismeretesen munkájukat, ezt a felhalmozott értéket utódaik is tovább kell vigyék. Az ő munkájuk is benne van a mai szépülő megyeszékhelyben – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc, aki a 2016-os év eredményeiről és a jövőbeni tervekről is beszélt nagyvonalakban. Szó esett a hivatalban történt szerkezeti, személyi változásokról, és a legnagyobb, már lezárult beruházásokról.

Új, erős Szolnokot építünk, mondta a polgármester a jövőt illetően. A megújuló művésztelep, a tiszai kishajó kikötő, a tiszaligeti fürdő tervei már elkészültek, tavasszal indul M4 autóút Budapest-Szolnok közötti szakaszának építése.

A Sodrás népzenei kisegyüttes és Szolnoki Népdalkör műsorát követően dr. Szakali Erzsébet a város korábbi jegyzője mondta el gondolatait.

AktuálisSzolnoknyugdíjaspolgármesteri hivatal