2024.03.01, Péntek

nyugdíjas

A posta megkezdte a 13. havi nyugdíjak kézbesítését

2022.02.09

Országos hírek

A Magyar Posta szerdától kézbesíti a február havi nyugdíjkifizetés mellett, azzal egy időben a 13. havi nyugellátást is - közölte a társaság.

Érdekli a nyugdíjas foglalkoztatás? Jelentkezzen a szerdai szolnoki fórumra!

2020.02.04

Helyi hírek

Szakmai fórumot rendeznek a nyugdíjas foglalkoztatás előnyeiről és lehetőségeiről szerdán Szolnokon, amelyre minden érdeklődőt várnak.

Ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kaphatnak a nyugdíjasok

2018.03.06

Az Idősek Tanácsa azt javasolja a kormánynak, hogy a közelgő ünnepek előtt ismét tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapjanak a nyugdíjasok - jelentette be Novák Katalin a tanács ülése utáni sajtótájékoztatón.

Újra iskolapadba ülhetnek a nyugdíjasok

2017.03.30

Ismét megrendezi a Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiája programsorozatot Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara. A cél, hogy az időseket felkészítsék a nyugdíj utáni életre. A tavaszi félév hat előadását kéthetente csütörtökönként délután 14 órakor tartják a Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

A kormányablakoknál is lehet szállást foglalni az Erzsébet-program keretében

2016.04.04

Rendkívül nagy érdeklődés övezte az idei Erzsébet-program üdülési pályázatait. A kormányablakokban mindenki segítséget kaphat a szállások kiválasztásában és a konkrét foglalásokban is.

Szolnoki szépkorúak farsangoltak

2016.02.11

Szakmai fórumot rendeztek a megyeszékhelyen a nyugdíjas foglalkoztatásról

2020.02.06

Helyi hírek

A munkanélküliség csökkenése magával hozta az egyre égetőbb munkaerőhiányt, mind több cég keres pozícióira munkavállalót. Más részről viszont egyre több nyugdíjas szeretne visszatérni a munkaerőpiacra, mert szívesen dolgozna tovább vagy újra. Erre kínálnak megoldást a nyugdíjas szövetkezetek. A témában szakmai fórumot tartottak szerdán Szolnokon.

Novák Katalin: a cél, hogy minél többen élhessék meg a nagymamaság szépségeit

2018.07.14

A kormány célja, hogy minél több nő élhesse meg a nagymamaság szépségeit, és aktívan jelen lehessen a családok életében, ezt segíti a Nők 40 program is - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a nagymamák világnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

A bűnügyileg fertőzött megyék táborába tartozik Jász-Nagykun-Szolnok is

2018.01.25

Egyre kevesebb időskorú válik bűncselekmény áldozatává, a regisztrált elkövetések száma 2013 óta a felére csökkent – tudta meg a Magyar Idők a Belügyminisztériumtól.

Vidám idős hölgyeket is köszöntött a szolnoki polgármester !

2016.12.06

A köszöntő mellett a polgármester beszámolt az idei hivatali munkának az eredményeiről és a jövő évi tervekről, valamint a hivatalban történő változásokról is.

Közgyűlést tartottak a nyugdíjasok

2016.03.12

Szolnoki aranyeső a Népek zenéje, népek tánca versenyen

2016.01.21