2024.06.25, Kedd

Közgyűlést tartottak a nyugdíjasok

2016.03.12. 06:46

A Tisza Szállóban tartotta éves közgyűlését a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete, ahol értékelték az elmúlt évet, és elfogadták többek között az erre az évre tervezett programokat is.

Az egyesület 21 szolnoki nyugdíjas klubot tömörít és sok egyéni tagja is van, s egy mindenképpen közös bennük, hogy mindannyian igyekeznek színvonalas és tartalmas programokkal megtölteni a nyugdíjas éveket. A közgyűlésen Deák Jánosné elnök részletes beszámolót tartott a múlt év rendezvényeiről, és a tagok megismerhették a részletes pénzügyi beszámolót is, majd a költségvetés elfogadását követően megválasztották a tisztségviselőket.

Ezt követően Szabó István alpolgármester köszönte meg az egyesület Szolnokot is gazdagító tevékenységét, s kiemelte: nagyon jó a kapcsolat a város és az idősek között, akik a helyi civil élet alappillérei. Mint mondta, a város anyagi támogatása is hozzájárult, hogy a tavalyi évben az egyesület tagjai számos kulturális programon vehettek részt.

forrás: info.szolnok.hu

Galéria

Helyi hírekSzolnoknyugdíjas