2024.06.21, Péntek
Jó színvonalú szakmai munkát végeztek a szolnoki rendőrök

Jó színvonalú szakmai munkát végeztek a szolnoki rendőrök

police.hu

2017.02.26. 08:00

Évet értékelt a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetője, a kapitányság sikeres évet tudhat maga mögött.

Egedi István rendőr ezredes, kapitányságvezető értékelte a Szolnoki Rendőrkapitányság 2016. évben végzett munkáját. 

A vezető részletesen beszámolt a tett intézkedésekről, az elért eredményekről, a tendenciákról, a következő időszakra kitűzött célokról és azokról a területekről, ahol előrelépés szükséges. Örömmel számolt be arról, hogy a kapitányság illetékességi területén elkövetett bűncselekmények és ezen belül a közterületi, valamint a kiemelten kezelt jogsértések száma csökkenő tendenciát mutat. A rendőrkapitány büszke a rablások felderítésében elért eredményeikre, amely már második éve országosan is kiemelkedő, 100 %-os volt. Az illetékességi területen többek között csökkent a rablások, a testi sértések, a garázdaságok és a lopások száma is.

 

Egedi István ezredes beszámolt arról is, hogy csökkent a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek száma 2015. évhez képest. Hangsúlyozta, hogy a baleset-megelőzés területén azonban szükséges további lépéseket tenni az elért eredmények megtartása érdekében.

Az ezredes tájékoztatót adott a bűn- és baleset-megelőzési szakterületek által végrehajtott sikeres programokról és nem utolsó sorban a különböző civil és társszervekkel való jó együttműködésről.

 

Az elmúlt évet összegző állománygyűlés elöljárója Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes megyei rendőrfőkapitány volt, aki megköszönte a Szolnoki Rendőrkapitányság állományának jó színvonalú szakmai munkáját, majd meghatározta a következő év fő feladatait. A Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata részéről Szalay Ferenc polgármester hozzászólásában megköszönte a rendőrség és az önkormányzat közötti jó együttműködést, méltatta a kapitányság munkáját.

AktuálisSzolnokévértékelésSzolnoki Rendőrkapitányság