2024.06.13, Csütörtök

Jászokat is díjaztak a magas színvonalú munkájukért

Jászok Egyesülete

2017.04.10. 12:16

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából a több díjat is adományozott a Pesti Vigadóban.

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Széchenyi-díjat adományozott:

Dr. Ádám József, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, egyetemi tanár részére a geodézia területén végzett kiemelkedően eredményes kutatómunkája, valamint sokoldalú, nemzetközileg is elismert tudományszervezői és egyetemi oktatói tevékenysége elismeréseként.

Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata díjat adományozott:

Borbás Mária, televíziós szerkesztő-műsorvezető részére a határon innen és túl a magyar kultúra és gasztronómia kincseinek bemutatását és népszerűsítését szolgáló értékközvetítő tevékenysége elismeréseként;

Dr. Dobos László, a VERITAS Történetkutató Intézet nyugalmazott főigazgató-helyettese, a Jászok Egyesületének ügyvivője részére a hiteles magyar tájékoztatáspolitika megerősítése érdekében, valamint a VERITAS Történetkutató Intézet létrehozásában és működtetésében végzett munkája, továbbá az egyesület ügyvivőjeként elért eredményei
elismeréseként;

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója részére a magyar nemzeti kultúra értékeinek közvetítését sikerrel szolgáló több évtizedes televíziós pályafutása és közösségépítő tevékenysége elismeréseként.

 

Forrás: Jászok Egyesülete

Aktuálismárcius 15Jászok Egyesületeállami kitüntetés