2018.05.20, Vasárnap

Hirdetés

Berekfürdő és Cserkeszőlő fürdői a legszebbek között
termalfurdo.hu

Berekfürdő és Cserkeszőlő fürdői a legszebbek között

Az Év fürdője

2017.09.07. 14:47

Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás országosan ismert fürdőket felvonultató kategóriájában a verseny történetében egyedülálló győzelem született. A megyei fürdők is remekeltek, ketten is a Top 10-ben végeztek.

Hirdetés

Az Év Fürdője közönségszavasát idén is a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát, 2017. június 1. és augusztus. 31 között, összesen 167 ezer szavazat érkezett, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

 

Az Év Fürdője 2017 győztesei

2017-ben Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló lett, mely a verseny történetében egyedülálló győzelmet aratott: 2015 után másodjára nyerte meg kategóriáját. A legkedveltebb hazai fürdőben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel. A Hungarospa Hajdúszoboszló nemcsak az ország, de egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is.

Az Év Feltörekvő Fürdője a Demjéni Termál Völgy lett, ami népszerűségét szintén sokoldalúságának köszönheti, hiszen barlangfürdő – a Cascade Barlang- és Élményfürdő igazi szemkápráztató látványosság, ez egyik legkülönlegesebb fürdőhelyszín Magyarországon – gyógyfürdő és aquapark is várja itt a vendégeket.

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 címet a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont szerezte meg. A létesítményt leginkább a széles palettájú wellness részlege teszi kedvelté, ahol finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sószoba és többféle masszázs is igénybe vehető. Itt található Magyarország első mesterszaunája is.

 

Előkelő helyeken végeztek a megyei fürdők

Tizennyolc Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő mérkőzött meg a versenyben. Közülük a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Az Év Fürdője 2017 kategóriában 6., a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője 2017 kategóriában pedig a 9. lett.

 

A megyei rangsor ide kattintva tekinthető meg. A szavazás további eredményei pedig itt láthatóak.

Jász-Nagykun-Szolnok megyeCserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati KözpontBerekfürdői Gyógy- és StrandfürdőAz Év Fürdője 2017