2018.07.20, Péntek

Hirdetés

Jász-Nagykun-Szolnok megye, szeretlek!

Jász-Nagykun-Szolnok megye, szeretlek!

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

2017.11.08. 10:01

A sikeres első forduló után, november 12-én a középdöntőben folytatja szereplését Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata a Duna csatornán futó Magyarország, Szeretlek! című műsorban, Veszprém lesz az ellenfél.

Hirdetés

Ezúttal egy rövid kulturális műsor összeállítását is kérték a résztvevő megyéktől. Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata Borbás Ferenc jászkun főkapitánnyal és feleségével, valamint Illéssy Ádám nagykun kapitánnyal érkezett Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Berec Zsolt Miklós alelnök társaságában.  

 

 

November 12-én, vasárnap este újra lehet szurkolni Jász-Nagykun-Szolnok megye csapatának a Magyarország, Szeretlek! c. műsorban. Jász és kun identitásunk őrzői és képviselői, a kapitányok személyében a műsorban megelevenedik a történelem is egy kis időre - Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke narrációjában. A 3 fős csapat tagjai a középdöntőre teljesen lecserélődtek. Balázs Pétert, Csomor Csillát és Drávucz Ritát ezúttal Radó Denise, a szolnoki Szigligeti Színház színésznő-rendezője, Rivasz-Tóth Norbert, Törökszentmiklós tehetséges atlétája, valamint a jászságiak táncosa, Fundák-Kaszai Lili váltotta. 
 

 

Jász-Nagykun-Szolnok megyeJász-Nagykun-Szolnok Megyei ÖnkormányzatMagyarország, szeretlek!