2024.04.19, Péntek
Elsőként csatlakozott a Testalkati programhoz Jász-Nagykun-Szolnok megye

Elsőként csatlakozott a Testalkati programhoz Jász-Nagykun-Szolnok megye

police.hu

2018.02.09. 15:30

A projekt lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki önmaga határozza meg azokat a célokat, melyeket a saját egészsége – testalkata – tekintetében önmaga elé kitűz.

Hirdetés

A Magyar Honvédség egészségügyi vezetői tartottak előadást 2018. február 6-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon. Dr. Sótér Andrea honvéd alezredes, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály osztályvezetője és Dr. Juhász Zsolt honvéd alezredes programvezető mutatták be a rendőrségi dolgozóknak a Testalkati programot.

A megye rendőri vezetői folyamatosan elemzik az állomány egészségügyi helyzetét. Az egészségvédelmi terv megalkotásán belül döntöttek arról, hogy egy új lehetőségről tájékoztatják az állományt. Az úgynevezett Testalkati programot a Magyar Honvédség két avatott szakembere mutatta be a rendőrség dolgozóinak. Tájékoztatást adtak a legfontosabb tudnivalókról, a programban való részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről, valamint az egy évig tartó egyéni, személyre szabott életmód-tanácsadás folyamatáról.

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságTestalkati program