2024.04.19, Péntek
Szolnok megye rendőrei a FEHOVA-n

Szolnok megye rendőrei a FEHOVA-n

police.hu

2018.02.18. 12:00

Huszonnegyedik alkalommal nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb kiállítása a fővárosban, ahová az elmúlt évekhez hasonlóan meghívást kapott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság is.

Hirdetés

A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója - vagy ahogy általában emlegetik: a FEHOVA  - idén 24. alkalommal nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a HUNGEXPO területén, ahol több száz kiállító mellett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság standja is megtalálható.

Az előző évekhez hasonlóan a rendőr-főkapitányság rendkívül színes programokkal várta a látogatókat, hiszen a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság interaktív bemutatója mellett, a közönség megismerkedhetett a megyei bűnmegelőzési szakemberek munkájával is. Az érdeklődők megismerhették a megyében zajló prevenciós kampányokat, megnézhették a „Kántor az iskolában” magazint. Már a rendezvény első napján, 2018. február 15-én nagy népszerűségnek örvendett a „rendőrbábú”, amellyel több százan készítettek fotót. A kicsik és nagyok - ha csak egy fénykép erejéig is, de - rendőrnek érezhették magukat.

Külön érdekesség a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által életre keltett „Házőrző app” alkalmazás bemutatója, amelyet a helyszínen le is tölthettek azok, akik biztonságban akarják tudni otthonaikat.

Az izgalmas programelemekre több százan látogattak el az első napon, nem csak hazánkból, hanem a világ számos pontjáról akadtak érdeklődők, így az USA-ból, Kínából, Németországból és a környező országokból.

 

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságFEHOVA