2024.03.29, Péntek
Kovács Sándor is átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét
Kovács Sándor facebook

Kovács Sándor is átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét

Kovács Sándor facebook

2018.05.03. 16:36

Tegnap délután a karcagi Városháza dísztermében vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét dr.Zsembeli Józseftől, Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottsága elnökétől. 

Hirdetés

 


"Szimbolikus és fontos helyszín ez életemben, hiszen 20 évvel ezelőtt itt kezdtem politikai pályafutásomat önkormányzati képviselőként és majdnem napra pontosan 11 évvel ezelőtt itt fogadtam örök hűséget feleségemnek, akivel azóta három gyermekünk útját egyengetjük közösen.
Most egy teljesen új feladat vár rám, és nem könnyű olyan elődök nyomában folytatni a munkát, mint Varga Mihály és Fazekas Sándor miniszter urak. Annyit ígérhetek, hogy legjobb tudásom és szándékom szerint fogom képviselni választókerületem valamennyi lakosát és szövetséget, együttműködést kínálok mindenkinek, aki szeretett térségemért, szülőföldemért, a Nagykunságért, valamint a Tisza-tóért tenni kíván, fejlődését tekinti céljának. 
Hálásan köszönöm családomnak a türelmet és támogatást, munkatársaimnak, segítőimnek, önkénteseimnek és támogatóimnak pedig azt a mérhetetlen erőfeszítést és sok-sok munkát, amelyet a közös siker érdekében tettek! - ezekkel a szavakkal fejezte ki köszönetét az ünnepségen megjelentek előtt Kovács Sándor. 

Galéria

AktuálisKarcagKovács Sándorországgyűlési képviselő