2024.04.25, Csütörtök
Miniszteri elismerést kapott a szolnoki városháza munkatársa
info.szolnok.hu

Miniszteri elismerést kapott a szolnoki városháza munkatársa

info.szolnok.hu

2019.07.20. 09:10

A Köz Szolgálatáért Érdemjel ezüst fokozata kitüntetést adományozta dr. Pintér Sándor belügyminiszter a megyeszékhely polgármesteri hivatalának jogi osztályán dolgozó Nagy Jánosnak. A díjat dr. Dukai Miklós önkormányzatokért felelős helyettes államtitkár hozta el a kitüntetettnek.

Hirdetés

- Nagy János kiváló példája annak a szolgálatnak, amit a köztisztviselői hivatás jelent - mondta Dukai Miklós. - A hivatalok közvetlenül szolgálják a közösségeket, így különösen fontos, hogy az ott dolgozók is magukénak érezzék az adott települést, s fontosnak tartsák azt legjobb tudásuk szerint segíteni.

Szalay Ferenc kiemelte a kitüntetett kolléga hivatali elkötelezettségét, kimagasló munkabírását, s azt, hogy mennyire fontos a precizitása.

- Nagy János a biztonságot jelenti, pontosan tudjuk, hogy az a munka, ami a nevéhez kötődik, az tökéletes, abban nincs hiba. Ez pedig egy önkormányzatnál különösen fontos - tette hozzá Szalay Ferenc.

Dícsérte Nagy János szakmai tudását és a közösségben betöltött szerepét dr. Sebestyén Ildikó, a megyeszékhely jegyzője.

Nagy János az érettségi megszerzését követően 1990-ben igazgatás-szervezőként az Államigazgatási Főiskolán szerzett oklevelet. Közigazgatási pályafutása 1991. szeptemberében indult igazgatási csoportvezetőként, majd 1997-ben aljegyzőnek nevezték ki.

1999. februárjától Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában törvényességi ügyintézőként folytatja munkáját a hivatásául választott közigazgatásban. Törvényességi ügyintézői munkája igen sokrétű, gyakorlatilag felöleli az önkormányzati és a jegyzői államigazgatási feladatokhoz kapcsolódó valamennyi törvényességi munkát.

Helyi hírekSzolnokkitüntetésállami kitüntetés