2024.04.20, Szombat

Megkezdődött a felkészülés a szolnoki kosarasoknál

Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub

2018.08.19. 14:39

Mindenki egészségesen, jó fizikai állapotban vette fel a munkát augusztus hetedikén.

Hirdetés

Szarvas Gábor harsány "Boldog Új Évet!"- tel köszöntötte a Körcsarnok öltözőfolyosóján a szezon első foglalkozására érkező játékosokat. Az edző nem lapozta túl naptárát, csak ugye "sportemberéknél" nem a naptári-, hanem a versenyév a mérvadó. A kedélyes pacsizások után megkezdődött a munka.

Természetesen lesz szurkolói ankét, ahogy eddig ez megszokás volt a csapatnál nyaranta. Kiválasztunk majd egy olyan időpontot, amikor csinálhatunk egy nyílt edzést. Utána pedig összeülünk itt a csarnokban és lehet tőlük kérdezni. Bemutatjuk az új csapatot. Ennek a pontos időpontja még nincsen meg, de ez valószínűleg egy pénteki, vagy szombati nap lesz, hogy a szurkolók is el tudjanak jönni rá - mondta Báder Márton szakmai igazgató, miközben dübörögtek a méreten felüli kosarascipők a Körcsarnok parkettáján.

Mivel szeptember közepén, közvetlenül a BL- selejtezők előtt még válogatott program van, így a felkészülést ehhez is igazítani kell.

Elég rövid a felkészülési időnk, öt hét van az első tétmérkőzésig. Olyan nagyon sok mérkőzés nélküli időszak nem lesz, az első egy-két hét természetesen edzőmérkőzések nélküli lesz, utána elkezdünk majd játszani. Az, hogy zárt kapus, vagy nyílt kapus egy edzőmeccs? Nyilván az első meccsek azok még zárt kapusak, ott rengeteg mindent próbálunk: játékosokat különböző posztokon. Tehát az nyilván azért zárt kapus, mert az még nem olyan mérkőzés, ami mindenféleképpen látványos, vagy akár a külső érdeklődőkre tartozik. De amint lehet, nyilván lesznek nyílt meccsek. A bajnokság előtt biztosan lesz egy-kettő olyan mérkőzés itthon is, amit meg tudnak nézni a szurkolók - folytatta a vezetőség tagja.

AktuálisSzolnokkosárlabdaSzolnoki Olaj Kosárlabda Klub