2024.04.26, Péntek

Kézilabdapályát és tornatermet avattak Törökszentmiklóson

JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet

2018.10.31. 05:00

A magyar kormány támogatásának köszönhetően új, műanyag borítású kézilabdapálya és a mindennapi testnevelés és néptáncoktatás feladatrendszerének megfelelő tornatermet adtak át Törökszentmiklóson, a Bethlen Gábor Református Általános Iskola és Óvodában. Kiemelt cél, hogy a gyermekek minden nap mozogjanak és egészségesen éljenek. Az átadáson részt vett dr. Berkó Attila kormánymegbízott és dr. Botka János járási hivatalvezető is.

Hirdetés

A Magyar Állam támogatásával a Magyar Kézilabda Szövetség „Rekortán pálya fejlesztési program” megnevezéssel új országos programot indított és hirdetett meg. A fenntartó Törökszentmiklósi Református Egyházközség és a Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda pályázatot nyújtott be egy szabadtéri kézilabdapálya létesítésére. A pályázatot sikeresen megnyerték, és ennek jóvoltából épülhetett meg a palánkrendszerrel körbevett, polipropilén borítású kültéri kézilabdapálya.

 

 

Az intézmény 2. tornaterme elsősorban a mindennapos testnevelés feladatrendszerének ellátását segíti. Optimális feltételeket biztosít a gyógytestnevelés és a néptánc oktatáshoz, de kulturális - és diákrendezvények helyszínéül is szolgál.

 

 

Az átadáson részt vett dr. Berkó Attila kormánymegbízott és dr. Botka János járási hivatalvezető is.

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok megyeTörökszentmiklósegészségtornateremmozgáskézilabdapályaBethlen Gábor Református Általános Iskola