2024.04.25, Csütörtök
Átadták a Jászfényszarui Rendőrőrs felújított épületét
police.hu

Átadták a Jászfényszarui Rendőrőrs felújított épületét

police.hu

2018.12.12. 13:00

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2018. december 7-én felújított, kibővített és korszerűsített rendőrőrsöt adtak át Jászfényszarun.

Hirdetés

A helyi önkormányzat nemcsak az épület bővítését és akadálymentesítését, hanem annak komplett energetikai felújítását is megvalósította. Sőt, külön épületrészben a helyi polgárőrök központját is kialakította, amely nagymértékben segíti a közös feladatok ellátását. Az önkormányzati beruházás mintegy 25 millió forintból valósult meg.

Az átadást szimbolizáló nemzeti színű szalagot a település polgármestere, Győriné dr. Czeglédi Márta, valamint Kovács István rendőr vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes, dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, dr. Tóth Péter rendőr ezredes, a Jászberényi Rendőrkapitányság vezetője és Terenyi Imre rendőr őrnagy, a Jászfényszarui Rendőrőrs parancsnoka vágta át. Az épületet Kiss Gábor plébános, érseki tanácsos szentelte fel. 

A Jászfényszarui Rendőrőrs beosztottjai a mai kor követelményeinek megfelelő és hivatásukhoz méltó környezetben folytatják munkájukat és végezhetik napi feladataikat, kényelmes, gyors és kulturált ügyintézési lehetőséget biztosítva a lakosoknak.

Galéria

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok megyefelújításJászfényszarui Rendőrőrs