2024.04.25, Csütörtök

Karácsonyi Jótékonysági Sütemény- és Ajándékvásár a Megyeházán

JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet

2018.12.10. 14:59

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is összefogtak egy nemes ügy érdekében a megyeházán lévő társszervezetek.

Hirdetés

A megyei önkormányzat a kormányhivatallal és Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltségével közösen szervezett jótékony célt szolgáló eseményén a munkatársak által készített süteményeket lehetett megvásárolni. Az adományt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet javára gyűjtötték, melyből infúziós pumpák megvételével segítik a kórházi ápolásra szorulók életkörülményeinek javítását.

A Karácsonyi Jótékonysági Sütemény- és Ajándékvásárra száznál több tálca sütemény érkezett. Sok kormányhivatali munkatárs is a nemes kezdeményezés mellé állva felajánlotta házi készítésű süteményeit. Az esemény megnyitóján dr. Berkó Attila kormánymegbízott és Piroska Miklós a megyei közgyűlés elnöke megköszönte a felajánlásokat.

 

 

Dr. Berkó Attila kiemelte; „Az advent időszaka segít feltöltődni, általa mi is képesek leszünk adni és jótékonykodni. Örömmel csatlakoztunk mi is munkatársainkkal együtt a kezdeményezéshez. Az emberek szeretnek segíteni, jól látszik ez a felajánlott sütemények számán is.” – tette hozzá a kormánymegbízott.

 

 

 

 

Az ünnepélyes megnyitót követően a Szolnoki Légierő Zenekar rövid karácsonyi koncertje után felléptek még a törökszentmiklósi 'Ezerjó' Szentmiklós Táncegyüttes táncosai, a Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Általános Iskolájának 3. osztályos tanulói a "Szeretve ünnepelni' c. műsorukkal, valamint a nap méltó zárásaként a Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola jókedvű táncospárjai.

 

 

A munkatársak és a megyei vezetők által készített sütik nagy sikert arattak, csakúgy, mint az SZGYF fenntartásában működő intézmények gondozottai által készített termékek.

 

 

A kezdeményezés eredményességét jelzi, hogy fél millió forint gyűlt össze a házi sütemények vásárlásából.

 

 

Galéria

AktuáliskarácsonySzolnokjótékonyságsüteményvásár